Portfolio

De Vrienden Ommen

Voor het nieuwe cafe De vrienden in Ommen mochten wij de licht en geluidsinstallatie leveren. Eigenaar Ruben was opzoek naar een oplossing welke geschikt is voor een dagsituatie voor lunch en diner, maar ook een nacht situatie waar de tafels en stoelen aan de kant gaan en diverse DJ's en bands een fantastische avond neer zetten.

Festival de opening

Elk jaar wordt het culturele seizoen in Emmen officieel geopend. Dit jaar mocht PLDS Shwtechniek de technische productie verzorgen voor dit festival. Diverse DJ's en artiesten gaven een fantastische performance. In combinatie met sfeervolle verlichting was het een zeer succesvol evenment.

Glazen Huis Emmen

Naast het echte Glazenhuis van 3FM is er in Emmen een bijna echt Glazenhuis te vinden. PLDS Showtechniek verzorgd hier het grootste gedeelte van de technische faciliteiten. Te denken aan de nieuwste digitale audio technieken (zoals een uitgebreid Danté netwerk), maar ook verlichting en andere technische faciliteiten.

RTV Emmen Gouden Pijl

Een podium met échte Top40 artiesten tijdens één van de grootste en bekendste evenementen van Emmen, dat is waar PLDS Showtechniek de technische faciliteiten mocht verzorgen voor RTV Emmen. Het geluidssysteem, het licht, maar ook alle overige technische benodigheden zijn door PLDS verzorgd.

Ermerstrand beachvolleybal

Jaarlijks mag PLDS Showtechniek zich trotse partner noemen van het Beachvolleybal evenement op het Ermerstrand. Een enorm snel groeiend festival met duizenden bezoekers. Wij verzorgen hier de gehele techniek inclusief alle special FX, zoals laser, CO2 en confetti. Ook leveren wij een uitgebreid advies met betrekking tot programmering en ICT faciliteiten.

C'est la vie

Het Cest La Vie festival in Emmen is al jarenlang een begrip in onze regio. We mochten hier de techniek verzorgen voor een toonaangevende stage voor Lounge13. Voornamelijk DJ's stonden hier geprogrameerd. In overleg met de opdrachtgever en gemeente Emmen is er gezorgd voor een optimale geluidsbeleving voor de bezoeker met een zo minimale overlast van naaste bewoners.

Bedrijfsfeest Studieboekencentrale

Een bedrijfsfeest in de loods van het bedrijf zelf? Dat mocht PLDS Showtechniek realiseren voor de Studieboeken centrale in Emmen. Een groot gedeelte hebben we afgescheiden door middel van doeken en verlichting. Hierdoor ontstond een fantastische sfeer voor de medewerkers welke hun dagelijkse werkplek niet terug herkende.

Contact

PLDS Showtechniek B.V.
Roald Amundsenstraat 18
7825AT Emmen

BTW nr: NL864663717B01
KvK nr: 88517195

0591-714314

Plaats een vinkje voor "Ik ben geen robot" en klik op verstuur.