The entertainment creator. Sound · Light · Video and more

Welkom bij PLDS Showtechniek

PLDS Showtechniek heeft jarenlange ervaring in licht, geluid, events en feest! We werken alleen met professioneel materiaal en deskundige mensen, waardoor we altijd goed en betrouwbaar zijn. Dit maakt PLDS de ideale partner voor uw feest, evenement of technische producties, tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding. 

Gaat u trouwen en wilt u de dag afsluiten met een fantastisch feest dat iedereen nog lang bij zal blijven? PLDS Showtechniek verzorgt de hele avond precies zoals u dat wilt. Maar ook voor alle andere gelegenheden die om een feest vragen, zakelijke bijeenkomsten, grootschalige of juist kleine evenementen, horeca of beurzen denkt PLDS Showtechniek graag mee over alle technische faciliteiten. 

Trouwen

Trouwen

Lees verder
Buurman en Buurman Show

Buurman en Buurman Show

Lees verder
Studio

Studio

Lees verder

Het Bedrijf

PLDS Showtechniek is in 2001 opgericht door Bernard Boumans uit Emmen. Bernard is afgestudeerd in de Technische Informatiekunde en heeft jarenlange ervaring in de (technische kant van de) entertainment-branche en als professioneel DJ. Begonnen als discoshow en entertainment-leverancier, is PLDS inmiddels uitgegroeid tot een allround technisch bedrijf met veel kennis en passie voor het vak. De klantenkring bestaat uit veel vaste opdrachtgevers en partners in de horeca, overheid, evenementen-organisatie en andere zakelijke dienstverlening. Kijk maar eens in onze portfolio.

PLDS is persoonlijk, meedenkend en van deze tijd. Het bedrijf heeft een groot netwerk en werkt alleen met zeer kundige, getalenteerde en goed opgeleide mensen. PLDS denkt niet enkel in het verhuur van spullen, maar ziet altijd het totaalproduct en denkt na over alle facetten van een productie.

Contact

PLDS Showtechniek B.V.
Roald Amundsenstraat 18
7825AT Emmen

BTW nr: NL864663717B01
KvK nr: 88517195

0591-714314

Plaats een vinkje voor "Ik ben geen robot" en klik op verstuur.